Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ 6 ΕΤΩΝ (1967-1973) ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ 37 ΕΤΩΝ (1974-2011)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επιστολή κ.Κων/νου Πλεύρη
Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή του κ.Κωνσταντίνου Πλεύρη στην εφημερίδα Ελληνικό Σάλπισμα, όπως έφτασε στα χέρια μας :
Μετά από χρόνια και μετά από όσα ψεύδη έχουν ακουσθεί και δημοσιευτεί δια την 21ην Απριλίου 1967,δημοσιεύομεν κατωτέρω χρησίμους συγκρίσεις, που είχε την καλωσύνη να μας παρουσιάσει ο κύριος Πλεύρης :
Γράφει ο κ.Πλεύρης :
H επέτειος της 21ης Απριλίου μας δίνει την ευκαιρία να κάνωμεν συγκρίσεις μεταξύ έξι ετών (1967-1973) διακυβερνήσεως της χώρας από τον Συνταγματάρχην Γεώργιον Παπαδόπουλον και 37 ετών (1974-2011) διακυβερνήσεως της χώρας από τους πολιτικάντηδες των κομμάτων.
Επί της 21ης Απριλίου :
  1. Εκυβέρνησαν την Ελλάδα Αξιωματικοί πολυπαρασημοφορημένοι,στα πεδία των μαχών όπου συνεχώς επολέμουν υπέρ της Πατρίδος από το 1940-1949.
2.    Η εγκληματικότης είχε εκμηδενιστεί. Αι περισσότεραι φυλακαί είχαν υψώσει λευκήν σημαίαν, που εσήμαινε ότι ουδείς εκρατείτο.
3.    Δεν υπήρχε δημόσιο χρέος.
4.    Δεν υπήρχε έλλειμα στους προυπολογισμούς.
5.    Αι Ενοπλαι Δυνάμεις ήταν πανίσχυροι , εξωπλισμένοι με πολλά σύγχρονα όπλα που εξησφάλιζαν υπεροπλίαν έναντι της Τουρκίας.
6.    Δεν υπήρχε πρόβλημα μεταναστων.
7.    Τα ναρκωτικά είχαν εξαφανισθεί.
8.    Το κράτος ήτο άριστα ωργανωμένον.
9.    Ανεπτύχθη στο έπαρκον ο αθλητισμός
10.  Πλήθος επενδύσεων είχε πραγματοποιηθεί.
11.   Είχε ολοκληρωθεί ο εκβιομηχανισμός της Ελλάδος.
12.   Επεβλήθη πλήρης οικονομική σταθερότης και ανάπτυξις , ώστε η Ελλάδα ετιμήθη με το βραβείον του ΟΟΣΑ.
13.   Η ανεργία ήτο ανύπαρκτος.
14.  Όλαι αι δημοσίου ενδιαφέροντος επιχειρήσεις ήτο κερδοφόρες.
15.  Εχαρίσθησαν όλα τα αγροτικά χρέη.
16.  Υπερεχρηματοδοτήθη η Εθνική Παιδεία.
17.  Διεδόθησαν τα ιδανικά ,παιδεία, εργασία, δηλαδή υπήρχε μέλλον.
18.  Επεκράτει στην κοινωνία η απόλυτος ασφάλεια.
19.  Η νεολαία είχε ιδανικά , παιδεία, εργασία , δηλαδή μέλλον.
20. Το κράτος είχε κύρος και γόητρον στο εξωτερικον.
 
Επί της Δημοκρατίας :
 
Εάν γνωρίζετε την κατάσταση θα συνοψίσωμεν μερικά από τα καταρθώματα (!) των εξουσιαστών μας.
  1. Κυβερνούν την Ελλάδα πολιτικάντηδες άεργοι,κηφήνες, καταχρασταί του δημοσίου χρήματος, κοινοί ψεύται.
  2. Η εγληματικόττης είναι ανεξέλεγκτη.
  3. Το δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ.Ουδείς λέγει που πήγαν τα χρήματα.
  4. Το έλλειμα, κατέστη και αυτό ανεξέλεγκτον.
  5. Αι Ένοπλαι Δυνάμεις της χώρας εξασθενούν, διότι οι πολιτικάντηδες τας υποτιμουν,τας δυσφημούν και τας αποδυναμώνουν.
  6. Η μαζική εισβολή ξένων διαλύει την Ελληνική φυλή.
  7. Η Ελλάς έρχεται πρώτη εις θανάτους νέων από ναρωτικά.
  8. Το κράτος είναι ξέφραγο αμπέλι, αφού δεν ξέρει ακόμη πόσους υπαλλήλους έχει...
  9. Ο αθλητισμός υστερεί και εσταμάτησε η ανάπτυξις του που ήρχισε από την … Χούντα.
  10. Ουδεμία ξένη επένδυσις  γίνεται εις την Ελλάδα.
  11. Η εκβιομηχάνισις έπαυσε και μεγάλαι βιομηχανίαι έφυγαν από τη χώρα.
  12. Δεν υπάρχει οικονομική σταθερότης και το κράτος τελεί υπο την εποπτεία του ΟΟΣΑ.
  13. Η ανεργία φτάνει το 20 %.
  14. Ολαι αι δημόσίου ενδιαφέροντος  επιχειρήσεις είναι ζημιογόνοι, χρεωκοπημένοι.
  15. Οι αγρόται λόγω χρεών έχουν υποθηκεύσει όλην την γήν με ίνδυνο ξένοι να γίνουν κύριοι Ελληνικής γής.
  16. Η εθνική παιδεία έπαυσε να είναι εθνική και υποχρηματοδοτείται,ώστε κλείνουν  εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  17. Καταπολεμείται ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός δια του πολυπολιτισμού και του αφελληνισμού.
  18. Δεν υπάρχει ασφάλεια στην κοινωνία.
  19. Η νεολαία έχει εγκαταλειφθεί και στερείται ιδεωδών,παιδείας και εργασίας.
  20. Το κράτος έχει διασυρθεί διεθνώς ως κράτος διεφθαρμένον που ετέθη υπο τον έλεγχο του Δ.Ν.Τ.
 
 
Καημένη Πατρίδα ποιοι σε κυβερνούν.
Καημένε Λαέ που τους ανέχεσαι.

Εβραικη η καταγωγη του λενιν


Το Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν



Απο τον  - Associated Press

Μόσχα – Για πρώτη φορά, οι απλοί Ρώσοι πολίτες μπορούν να δούν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις φήμες οτι ο Vladimir Lenin είχε εβραϊκή καταγωγή.
Σε μια χώρα που ο αντισημιτισμός υπήρχε σε μεγάλες περιόδους, μια τέτοια καταγωγή θα αποτελούσε κηλίδα, ειδικά όταν επρόκειτο για τον ιδρυτή της Σοβιετικής Ενωσης ο οποίος είναι παραμένει σεβαστός για πολλούς μεγάλους σε ηλικία Ρώσους.
Επισκέπτης κοιτάζει φωτογραφία του Λένιν στο Μουσείο Μόσχας - Για πρώτη φορά υπάρχουν επίσημα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν

Ανάμεσα σε δεκάδες έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα σε κοινή θέα στο Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας βρίσκεται ένα γράμμα της μεγάλης αδελφής του Λένιν, της Αννας Ουλιάνοβας, το οποίο λέει οτι ο παππούς τους απο την μεριά της μητέρας τους ήταν ένας Εβραίος απο την Ουκρανία που άλλαξε θρήσκευμα και έγινε Χριστιανός για να γλιτώσει τους διωγμούς των Εβραίων και να αποκτήση πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση.

«Κατάγεται απο μια πτωχή εβραϊκή οικογένεια και ήταν, σύμφωνα με το πιστοποιητικό βάπτισής του, ο υϊός του Moses Blank, ενός ντόπιου απο την πόλη Zhitomir της Ουκρανίας,» έγραψε ηUlyanova το 1932 σε ένα γράμμα της στον Ιωσήφ Στάλιν, που ανέλαβε την διοίκηση μετά το θάνατο του Λένιν το 1924.

«Ο Vladimir Ilych είχε πάντοτε τους Εβραίους σε μεγάλη εκτίμηση,» γράφει. «Λυπάμαι πολύ που τα στοιχεία της καταγωγής μας- που υποπτευόμουν νωρίτερα – δεν αποκαλύφθηκαν κατα την διάρκεια της ζωής του.»(Σ.Α: Βεβαίως και υπήρχε λόγος που δεν αποκαλύφθηκε η εβραϊκή καταγωγή του Λένιν όταν αυτός ζούσε, γιατί οι περισσότεροι Ρώσοι γνώριζαν οτι η ηγεσία των Μπολσεβίκων ήταν όλοι Εβραίοι και κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε τον Ρωσικό λαό εναντίον των Μπολσεβίκων που πήραν την εξουσία με την βία).

Κάτω απο την Τσαρική διοίκηση, οι περισσότεροι Εβραίοι επιτρέποταν να διαμένουν μόνιμα σε μια περιορισμένη περιοχή που έγινε γνωστή ώς 
Pale of Settlement και περιελάμβανε μεγάλο μέρος της σημερινής Λιθουανίας, Λευκορωσίας, Πολωνίας, Μολδαβίας, Ουκρανίας και περιοχές της Δυτικής Ρωσίας.
Πολλοί Εβραίοι συντάχθηκαν με τους(Σ.Α:Συμπατριώτες τους) Μπολσεβίκους για να πολεμήσουν τον αντισημιτισμό της Τσαρικής Ρωσίας και πολλοί αποτέλεσαν την νέα διοίκηση του Κομμουνιστικού Κόμματος μετά την επανάσταση του 1917.

Ο προεξέχων ανάμεσά τους ήταν ο Leon Trotsky, του οποίου το πραγματικό όνομα ήτανBronstein.

Αλλά ο Λένιν, που γεννήθηκε ως Vladimir Ilych Ulyanov το 1870, αυτοχαρακτηριζόνταν μόνο ως Ρώσος.


Μια σύντομη περίοδος προβολής της εβραϊκής κουλτούρας που ξεκίνησε απο τον Λένιν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 τελείωσε όταν ανέλαβε ο Στάλιν και έδιαξε τους Εβραίους απο το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Η Ylyanova ζήτησε απο τον Στάλιν να κάνει γνωστή την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν για να αντιμετωπίσει την άνοδο του αντισημιτισμού. «Ακούω οτι τα τελευταία χρόνια ο αντισημιτισμός μεγαλώνει ξανά ακόμη και ανάμεσα στους Κομμουνιστές,» γράφει. «Θα ήταν λάθος να αποκρυβεί το γεγονός της εβραϊκής καταγωγής του Λένιν απο τις μάζες.»

Ο Στάλιν αγνόησε το αίτημά της και διέταξε πλήρη σιγή για το γράμμα της, σύμφωνα με την έφορο αρχαιοτήτων, Tatyana Koloskova
Η επίσημη βιογραφία του Λένιν, που γράφτηκε απο την ανηψιά του Λένιν Olga Ulyanova, αναφέρει οτι η οικογένειά του είχε μόνο Ρωσικές, Γερμανικές και Σουηδικές ρίζες.

Το γράμμα της αδελφής του Λένιν έγινε διαθέσιμο στους Ρώσους ιστορικούς στις αρχές του 1990, αλλά η αυθεντικότητά του αμφισβητούνταν.
Επιλέχθηκε να μπεί στην έκθεση απο την Koloskova, που ως διευθύντρια του Κρατικού Μουσείου Ιστορίας στον κλάδο του Λένιν είναι απο τους πιο επιτακτικούς μελετητές.

Ευρύπρωκτοι καταπύγοντες πεοεπαίτες




Η πλάκα είναι ότι οι ευρύπρωκτοι καταπύγοντες πεοεπαίτες δεν θέλουν τάχα να ασχολούμαστε με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους και θεωρούν κάτι τέτοιο ρατσιστικό αλλά από την άλλη θέλουν να μας πληροφορούν οι ίδιοι δημόσια και μέσω προκλητικών καρναβαλικών εκδηλώσεων για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους... Πείτε μου λοιπόν, είναι τραγωδίες της Φύσης από κάθε άποψη, βιολογική, σεξουαλική και νοητική, ναι ή όχι; 

Μιας λοιπόν και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις γελοιότητες τους οι θολοπροοδευτικάντηδες και οι κουνημένες συκιές, δε διοργανώνουμε και εμείς μία "FASOLADA PRIDE" να δείξουμε πόσο υπερήφανοι είμαστε που μας αρέσει να τρώμε ελληναράδικη φασουλάδα και να τους κλάνουμε διαρκώς; Ε, τι λέτε;
 Όστις κατέχων πέος και όρχεις και αδυνατεί να δει ερωτικά ένα τέτοιο θεσπέσιο πλάσμα, σαφώς και αποτελεί Τραγωδία της Φύσης... το συζητάς;

Και βέβαια δεν έχουμε τίποτα με τους gay. Δικαίωμα τους να κάνουν ότι γουστάρουν στο κρεβάτι και την προσωπική τους ζωή. Δικαίωμα τους επίσης να απολαμβάνουν ίσα νομικά δικαιώματα μέσα από ένα σύμφωνο συμβίωσης (ο γάμος θρησκευτικός και πολιτικός απορρίπτεται λόγω αισθητικής γελοιότητος να βλέπεις δύο γαμπρούς ή δύο νύμφες, ε μη το παραχέσουμε κιόλας..). Το να μας πλασσάρουν όμως ένα gay προφίλ και τρόπο ζωής ως πρότυπο απελευθέρωσης και προόδου για μία κοινωνία και να μας διατυμπανίζουν πως η ομοφυλοφιλία αποτελεί μία φυσική και νορμάλ κατάσταση επειδή οι αμοιβάδες απεδείχθη επιστημονικώς ότι είναι gay, και να μου κατεβαίνουν με στριγκάκια και ψηλοτάκουνα κάτι κουνιστά αγοράκια με τη φωνή της μικρής Λουλού σε καρναβαλικές παρελάσεις υπερηφάνειας που τον τρώνε από πίσω, ε όλα αυτά είναι πραγματικά για κράξιμο και προφανώς το ζητάει ο οργανισμός τους.. Όσο για τον Καμίνη μη πω καμιά κουβέντα τώρα.. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ψοφάει από την πείνα και οι Αθηναίοι δημότες θα πληρώνουν και τις μικρές Λουλούδες; Θα του έλθει και εκείνου η ώρα...