Τρίτη 26 Απριλίου 2011

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/04/26/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%83/


Φρικτά εγκλήματα κομμουνιστών κατά συντόφων τους

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Απριλίου 26, 2011
“Σύντροφος” αποκαλύπτει απάνθρωπες φρικαλεότητες των συμμοριτών – (βιβλιοκριτική από τον Όθωνα): Το νέο βιβλίο του 90χρονου Αχιλλέα Παπαιωάννου, Δκτή Ταξχίας του ΔΣΕ 29 ετών τότε (!!!) και μετέπειτα πολιτικού πρόσφυγα στο Παραπέτασμα, έκδοση 2009 και σελ. 130, καταπέλτης για τη βρώμα και δυσωδία που επικρατούσε στις τάξεις του ΔΣΕ και του ΚΚΕ κατά το Συμμοριτοπόλεμο και αργότερα στο Παραπέτασμα.
Το βιβλίο έχει τον τίτλο “O ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ” και υπότιτλο “Σκοτίδας, Γιαννούλης, Γεωργιάδης, Καραγιώργης,Διαμαντής, Σμόλικας, Ραφτούδης. Οι δολοφονημένοι Καπεταναίοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου”. To τι δολοπλοκίες, χαφιεδισμός, ραδιουργίες, καταδόσεις και συνωμοσίες γινόντουσαν θα φρίξετε! Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα εγκλήματα που κάνανε μεταξύ τους και το πώς αλληλοεξοντώνοντο…  Το βιβλίο είναι εξαιρετικότατο, πάμφθηνο (9,5 ευρώ) και είναι μοναδικό ντοκουμέντο που δε πρέπει να λείπει από καμμία βιβλιοθήκη. Κάθε του σελίδα όχι απλώς έχει στυγνά εγκλήματα αλλά φρικαλεότητες. Δε θα παραθέσω αποσπάσματα διότι σέβομαι τον πνευματικό μόχθο και επιπλέον το βιβλίο πρέπει να πουλήσει. Απλά και μόνο θα παραθέτω σταχυολογήματα για να σας κρατάω σε αγωνία και σασπένς αλλά και να διαφημίζεται το βιβλίο:
1 . Στη σελ. 33 θα μάθετε ΠΟΙΟΣ μεγαλοσχήμων “στρατηλάτης” των Συμμοριτών τιμήθηκε από το Ζαχαριάδη αναλαμβάνοντας τη διοίκηση 4 (!!) Ταξιαρχιών, ενώ στο παρελθόν είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας στο Μανιαδάκη!
2. Στη σελ. 35 θα διαβάσετε ΠΟΙΟΣ καπετάνιος των Συμμοριτών απεβίωσε σε αυτοκινητιστικό “ατύχημα” για το οποίο ο συγγραφέας αναφέρει ότι ειπώθηκε πως η γυναίκα που το οδηγούσε ήταν σε μια πορεία στο Συμμοριτοπόλεμο μωράκι που έκλαιγε στην αγκαλιά της μάνας της και αυτός έδωσε διαταγή στη μάνα να πνίξει το μωρό της για να μην τους ακούσουν!
3. Στη σελ. 42 μαθαίνετε ΠΟΙΟΣ ήταν ο επίσημος εκτελεστής για όλες τις βρωμοδουλιές στο συμμοριακό στρατό και κατ’ εντολήν ΠΟΙΟΥ ηγετικού στελέχους εκτελούσε εν ψυχρώ τους ασθενείς και τους βραδυπορούντες στις πορείες… Διαβάστε τα ονόματα τριών πασίγνωστων συμμοριτών που παραθέτει ο συγγραφέας και το επιβεβαιώνουν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
4. Στη σελ. 124 θα μάθετε ΠΟΙΟΣ συμμορίτης δεν άντεξε τα απάνθρωπα βασανιστήρια των συναγωνιστών του σε (ΠΟΙΑ) χώρα του Παραπετάσματος και αυτοκτόνησε για να γλιτώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Σύντροφος” αποκαλύπτει απάνθρωπες φρικαλεότητες των συμμοριτών